Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
pecorino cheese (opcjonalnie)½ oz
-
shallot (approx. 0.5 oz)½
-
bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
water50 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti8 oz
-
large egg1
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1437.2 mg
Białko
30.9 g
Kalorie
3336.2 kJ /
797.4 kcal
Tłuszcz
34.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
88.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Garam Masala
50 min
Steamed Rice
25 min
Boiled Pasta
20 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Mashed Potatoes
50 min
Boiled Eggs
20 min
Penne Bolognese
40 min