Urządzenia i Akcesoria
Jagodowa pianka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 porcji
Składniki
-
170 g cukru
-
620 g owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych
-
15 - 35 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego15 - 35 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
-
1 białko schłodzone
-
owoce jagodowe, świeże do dekoracji (ok. 120 g)
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
5.3 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
460.1 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semifreddo kawowe
6 godz. 30 min
Sorbet truskawkowy
5 min
Mus czekoladowy
3 godz. 20 min
Mleczna pianka
3 godz. 10 min
Ciasto ptysiowe
1 godz. 10 min
Ptysie
2 godz. 15 min
Szybki sorbet owocowy
5 min
Sorbet owocowy
5 min
Flan karmelowy
3 godz.
Lody owocowe
5 min
Zabajone
15 min
Mus z owoców jagodowych
4 godz. 40 min