![Almíbar básico Almíbar básico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57DFD0D9-FC13-46A2-B3B5-F77F3BC897EF/Derivates/278f9cbb-19b3-450e-a29b-3b1df7ab0551.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 250 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 1145 kJ / 273 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Crema pastelera
10min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Brazo de gitano
3 godz.
Merengue suizo
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Glaseado blanco
5min
Merengue italiano
20 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min