Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 huevos
- 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 60 g de mantequilla en trozos pequeños y a temperatura ambiente (y un poco más para untar el molde)
- 100 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 2 manzanas Golden (aprox. 400 g) sin piel ni semillas y en láminas finas
- 2 peras (aprox. 350 g) sin piel ni semillas y en láminas finas
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Cake especiado de frutos secos y ron
2h 15min
Bizcocho de manzana
50min
Crumble de coco y manzana
50min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15 min
Postre de pera y queso cremoso
20 min
Peras con crumble de coco y avellanas
45min
Cake de manzana y especias
1h 15 min
Vasitos pie de manzana
40min
Cake de arándanos
1h 30min
Bizcocho húmedo de mandarina y coco
1h 40min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min