Urządzenia i Akcesoria
Relleno de café y whisky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
60 g de azúcar
-
170 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
40 g de leche
-
20 g de whisky
-
1 cucharada de café soluble
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
6.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
1071 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Helado de nata con láminas de chocolate
8 godz. 30 min
Helado mantecado de chocolate y café
4 godz. 15 min
Helado de caramelo
4 godz. 20 min
Bomba de chocolate
4 godz.
Helado de chocolate y pasas al brandy
5 godz.
Tarta de moka
1 godz. 30 min
Tarta de cappuccino
2 godz.
Postre cuatro capas
4 godz. 10 min
Charlota de mandarinas
6 godz. 30 min
Crema helada de naranja
9 godz. 20 min
Tarta San Marcos
4 godz.
Mousse de café
3 godz. 15 min