Urządzenia i Akcesoria
Relleno de café y whisky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
60 g de azúcar
-
170 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
40 g de leche
-
20 g de whisky
-
1 cucharada de café soluble
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
6.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
1071 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Tarta de turrón
1 godz. 20 min
Licor de chocolate
1 godz. 10 min
Cortadillos de cidra
1 godz.
Florentinos
1 godz. 15 min
Pastelitos de naranja y chocolate
1 godz. 45 min
Licor de huevo
15 min
Tarta de crema catalana a la naranja
7 godz. 30 min
Flan de chocolate y leche condensada
1 godz. 25 min
Tronco de Navidad de mazapán
1 godz.
Trufas de café
8 godz. 30 min
Bombones de toffee
3 godz. 15 min
Licor de caramelo
72 godz.