Bife à rolê

Bife à rolê

4.1 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 unidades

Składniki

  • bifes cortados finos (rabadilha)
    880 g
  • pimento vermelho cortado em tiras
    100 g
  • cenoura cortada em tiras
    100 g
  • feijão-verde cortado em tiras
    80 g
  • linguiças s/ pele cortadas em tiras (200 g aprox.)
    2
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • alho
    3 dentes de
  • azeite
    40 g
  • tomate em pedaços
    400 g
  • vinho tinto
    80 g
  • água
    750 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • caldo de carne caseiro
    2 c. chá de
    2 cubos de caldo de carne
  • arroz
    300 g
  • sal
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 614.7 kcal / 2571.9 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 962.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...