Focaccia de sardinha

Focaccia de sardinha

4.7 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 doses

Składniki

  • água
    350 g
  • açúcar amarelo
    1 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)
  • azeite mais q.b. p/ untar
    100 g
  • farinha tipo 65
    700 g
  • sal
    1 c. chá de
  • orégãos
    2 c. chá de
  • azeitonas pretas s/ caroço
    120 g
  • sardinha em molho de tomate cortadas em metades
    2 latas de
  • flor de sal
    2 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 714 kcal / 2987 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...