Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蒜头
- 15 克 姜
- 80 克 油
- 70 克 京葱 ,切末
- 500 克 猪肉肉糜
- 20 克 料酒
- 150 克 新鲜香菇 ,切丁
- 40 克 黄豆酱
- 40 克 甜面酱
- 20 克 老抽
- 10 克 糖
- 200 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 4134 kJ / 988 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 88.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1054.8 mg