炖鱼
TM5 TM6

炖鱼

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 1 条 鲶鱼, 洗净去内脏,切大块(约800克)
  • 20 克 油
  • 50 克 蒜头 ,拍扁
  • 50 克 京葱 ,切段
  • 20 克 姜 ,切片
  • 50 克 黄豆酱
  • 30 克 生抽
  • 10 克 老抽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 500 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1631 kJ / 390 kcal
Białko
33.9 g
Węglowodany
14.5 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy