蛋炒花菜饭
TM5 TM6

蛋炒花菜饭

3.3 (16 ocen)

Składniki

  • 300 克 白花菜,切小朵
  • 100 克 胡萝卜
  • 1 瓣 蒜头
  • 1 汤匙 黑芝麻油
  • 50 克 冷冻豌豆 ,提前解冻
  • 1 颗 蛋 ,在小碗内打散
  • 1 汤匙 生抽
  • 2 支 葱 ,切末

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1933 kJ / 462 kcal
Białko
25.5 g
Węglowodany
47.6 g
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
12.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy