杭椒炒猪肝
TM5 TM6

杭椒炒猪肝

3.2 (19 ocen)

Składniki

  • 3 瓣 蒜头
  • 30 克 油
  • 10 克 姜 ,切片
  • 50 克 京葱 ,切片
  • 300 克 猪肝 ,清洗后切厚片
  • 300 克 杭椒
  • 50 克 黄豆酱
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
899 kJ / 215 kcal
Białko
17.8 g
Węglowodany
10.1 g
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy