Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 瓣 蒜头
- 30 克 油
- 10 克 姜 ,切片
- 50 克 京葱 ,切片
- 300 克 猪肝 ,清洗后切厚片
- 300 克 杭椒
- 50 克 黄豆酱
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 899 kJ / 215 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Błonnik
- 2.3 g