Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 瓣 蒜头
- 15 克 油
- 3 根 葱 ,切末
- 10 克 姜 ,切末
- 300 克 五花肉 ,切丁
- 300 克 黄豆酱
- 150 克 甜面酱
- 1 茶匙 糖
- 400 克 粗面条 ,煮熟后用冷开水冲洗备用
- 50 克 新鲜黄豆芽
- 50 克 黄瓜 ,去皮切丝
- 50 克 胡萝卜 ,去皮切丝
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3429 kJ / 819 kcal
- Białko
- 33.2 g
- Węglowodany
- 93.3 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Błonnik
- 3.2 g