Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 1 polévková lžíce másla, na orestování hrášku
- 50 gramů cibule
- 2 polévkové lžíce oleje, na orestování cibule
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku, kelímek
- 50 gramů vína, bílého
- 20 lístků čerstvé bazalky
- 1 polévková lžíce limetkové šťávy, podle chuti
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1419 kJ / 339 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 26.9 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňová polévka
45min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Pórkový krém
40 min
Hrášková polévka s mátou
30 min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35 min
Květáková polévka s krutony
30 min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1h
Avokádovo-hráškový hummus
30 min
Kukuřičná krémová polévka
25 min
Pomazánka z kozího sýra
10min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min