Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 1 polévková lžíce másla, na orestování hrášku
- 50 gramů cibule
- 2 polévkové lžíce oleje, na orestování cibule
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku, kelímek
- 50 gramů vína, bílého
- 20 lístků čerstvé bazalky
- 1 polévková lžíce limetkové šťávy, podle chuti
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1419 kJ / 339 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 26.9 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátová polévka se smetanou
40 min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1h
Hráškové rizoto s pancettou
30 min
Krupicová kaše se strouhankovou posypkou
1h 20min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 min
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Brak ocen
Hrášková polévka s mátou
30 min
Cuketový krém s rybími plátky
40 min
Pappa al pomodoro
15 menit
Masové kuličky s polentou
Brak ocen
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 min
Rizoto s krémovou rukolou
40 min