Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vepřové panenky
- 9 - 12 sušených rajčat, v oleji
- 150 gramů mozzarelly
- 3 polévkové lžíce oleje
- 3 čajové lžičky harissa omáčky
- 700 gramů vody
- 600 gramů brambor, malých
- ½ čajové lžičky soli
- 80 - 100 gramů másla
-
1 - 2
čajové lžičky čerstvého tymiánu
lub 1 - 2 čajové lžičky sušeného tymiánu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2749 kJ / 655 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Tłuszcz nasycony
- 22 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 724 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1h 5min
Krůtí závitky
1h 45min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1h 15min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1h
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min
Guláš z vepřové panenky
40min
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1 Std. 10 Min