Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- máslo na vymazání
- 150 gramů sýru Gruyére, na kousky
- 1200 gramů vody
- ¾ čajové lžičky soli
-
1 ½
kostky masového bujónu
lub 1 ½ vrchovaté čajové lžičky masové pasty - 300 gramů těstovin, kolínka
- 400 gramů brambora, na kostičky
- 200 gramů anglické slaniny, na kostičky
- 200 gramů šunky, dušené, na kostičky
Přeliv
- 200 gramů mléka
- 200 gramů čerstvého sýru
- 5 vajec
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 svazek pažitky, nasekané
- 3 polévkové lžíce strouhanky
- máslo, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3033 kJ / 725 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žlutá rýže s kuřetem
50 min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Bramborový guláš s párkem
40 Min
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1h 20 min
Kuřecí salát s těstovinami
45 min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1h 30min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Těstovinový salát s fetou a olivami
1 Std. 40 Min
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
1h 25 min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 min