
Urządzenia i Akcesoria
Slaný závin s osmahnutými bramborami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porce
Składniki
Těsto na závin
-
250 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
-
120 gramů vody vlažné
-
20 gramů oleje
Bramborová náplň a dokončení
-
120 gramů cibule napůl
-
80 gramů másla
-
120 gramů mléka
-
500 gramů brambor vařených, na kousky
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele nasekané
-
3 žloutky
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře, bílého, mletého
-
¼ čajové lžičky muškátového oříšku, strouhaného
-
½ čajové lžičky sušené majoránky
Wartości odżywcze na 1 porci
Kalorie
604 kcal /
2527 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Veget! Pohoda bez masa
10 Przepisów
Czechy
Czechy