Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salát z červené řepy
- 250 gramů červené řepy, na kousky
- 40 gramů jarní cibulky, na kousky
-
10
gramů polníčku
lub 10 gramů baby špenátu - 50 gramů polotučného tvarohu
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 1 čajová lžička hrubozrnné hořčice
- ¼ čajové lžičky soli
Sýrové mističky
-
30
gramů polníčku
lub 30 gramů baby špenátu - 15 gramů olivového oleje, plus extra na vymazání mističek
-
30
gramů mandlí, loupaných
lub 30 gramů vlašských ořechů, loupaných - 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 100 gramů čerstvého sýru, např. Lučiny®
- 2 vejce
- 3 špetky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 5140 kJ / 1224 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 105 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16 Std. 20 Min
Kaparová pomazánka se sardinkami
5min
Meruňkový kompot se skořicí
45 Min
Buchty s uzeným masem
1h 30min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Ovesné mléko
1h 10min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Borůvkovo-sójový koktejl
5min
Pane alla birra (Pivní chléb)
4hod.
Koření na ryby
5min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 Min
Mrkvovo-rukolový dip
40 Min