
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Birnen (festfleischige Sorte), reif4
-
Zucker80 - 100 g
-
natürlicher Vanilleextrakt1 TL
-
Zimt, gemahlen1 ½ TL
-
Zitronensaft30 g
-
Wasser bis zur Maximummarkierung
-
Mandelblättchen4 - 6 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
146 kcal /
614 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sous-vide
8 Przepisów
Austria
Austria