
Urządzenia i Akcesoria
Bolo de abacaxi e coco
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 unidades
Składniki
-
açúcar110 g
-
abacaxi cortado em pedaços200 g
-
manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar110 g
-
ovos2
-
iogurte250 g
-
farinha200 g
-
fermento em pó p/ bolos1 c. chá de
-
bicarbonato de sódio¼ c. chá de
-
Extrato de baunilha q.b. p/ aromatizar
-
coco ralado mais q.b. p/ guarnecer150 g
-
sal2 pitadas de
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
415.6 kcal /
1738.7 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
25.7 g
Węglowodany
42.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
18.9 g
Sód
162.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fácil e económico
5 Przepisów
Portugalia
Portugalia