Muffin al Parmigiano Reggiano

Muffin al Parmigiano Reggiano

3.5 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 250 g di latte
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 380 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 60 g di semi di sesamo tostati + q.b
  • 100 g di semi di girasole
  • 130 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 21.2 g
Kalorie 2752 kJ / 658 kcal
Tłuszcz 47.2 g
Węglowodany 39.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...