![Pan multicereales Pan multicereales](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2E0C2AE2-8DE7-49C3-B696-05BDDC22B1E2/Derivates/C2608B40-D8AE-4B6C-AB51-DBC143001493.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hidratación de cereales
- 30 g de harina de maíz, (polenta)
- 20 g de avena
- 10 g de salvado de trigo
- 60 g de agua mineral
Masa
- 100 g de harina integral
- 300 g de harina
- 40 g de azúcar morena
- 10 g de sal
-
30
g de levadura prensada fresca
lub 10 g de levadura seca instantánea - 30 g de arroz integral cocido
- 30 g de miel
- 120 g de leche
- 180 g de agua mineral, a temperatura ambiente
Cobertura de semillas
- 1 cucharada de avena
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de girasol
- 1 cucharada de semillas de linaza
- 1 cucharada de ajonjolí
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Białko
- 3.24 g
- Węglowodany
- 20.63 g
- Tłuszcz
- 1.98 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de coco y papaya
4h 10min
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2h 20min
Pan de caja integral
1h 40min
Pan de caja sin gluten
14ч.
Pan plano de plátano y centeno
1h 35min
Panettone con chocolate y naranja
3h
Pan integral de semillas
2h 50min
Galletas energéticas de manzana y canela
50min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Pan integral con linaza
29 godz.
Pan de soda
35 min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min