Pan multicereales

Pan multicereales

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
20 rebanadas

Składniki

Hidratación de cereales
  • 30 g de harina de maíz (polenta)
  • 20 g de avena
  • 10 g de salvado de trigo
  • 60 g de agua mineral
Masa
  • 100 g de harina integral
  • 300 g de harina
  • 40 g de azúcar morena
  • 10 g de sal
  • 30 g de levadura prensada fresca
    10 g de levadura seca instantánea
  • 30 g de arroz integral cocido
  • 30 g de miel
  • 120 g de leche
  • 180 g de agua mineral a temperatura ambiente
Cobertura de semillas
  • 1 cucharada de avena
  • 1 cucharada de semillas de amapola
  • 1 cucharada de semillas de girasol
  • 1 cucharada de semillas de linaza
  • 1 cucharada de ajonjolí

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 3.24 g
Kalorie 474 kJ / 113 kcal
Tłuszcz 1.98 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 20.63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...