Wersje kompatybilne
Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g de chocolate amargo
- 120 g de crema
- 200 g de chocolate con leche
- 60 g de pasitas
- 60 g de cerezas en almíbar, (escurridas)
- 60 g de avellanas
- 60 g de almendras peladas
- 25 g de galletas, tipo María
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 869 kJ / 208 kcal
- Białko
- 3.16 g
- Węglowodany
- 17.98 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Błonnik
- 3.17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mazapán de almendras y cocoa
30min
Mazapán de cacahuate
1 godz. 20 min
Leche condensada
1h 10min
Tarta de aguacate
6h
Herraduras de mazapán
1h
Pastel de coco sin harina
35 min
Helado vegano de chocolate sin azúcar
13hod.
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3 Std.
Mazapanes de cacahuate
35 min
Helado de plátano y chocolate
12h
Nieve de guanábana y mango
5h
Nieve rápida de fruta
5 λεπτ.