Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas

Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas

5.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
20 porciones

Składniki

  • 320 g de chocolate amargo
  • 120 g de crema
  • 200 g de chocolate con leche
  • 60 g de pasitas
  • 60 g de cerezas en almíbar (escurridas)
  • 60 g de avellanas
  • 60 g de almendras peladas
  • 25 g de galletas, tipo María

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 3.16 g
Kalorie 869 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 3.17 g
Węglowodany 17.98 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...