Wersje kompatybilne
Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g de chocolate amargo
- 120 g de crema
- 200 g de chocolate con leche
- 60 g de pasitas
- 60 g de cerezas en almíbar, (escurridas)
- 60 g de avellanas
- 60 g de almendras peladas
- 25 g de galletas, tipo María
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 869 kJ / 208 kcal
- Białko
- 3.16 g
- Węglowodany
- 17.98 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Błonnik
- 3.17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de almendras
12h
Brownies sin gluten
45 min
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1h 20 min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina sin gluten para panadería
10min
Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate
1h 30min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2h 30 min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Soletas
50 min
Crema de avellana y chocolate con caramelo TM6
30 min
Mazapanes de cacahuate
35 min
Nutella
1h