Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 220 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 120 g de mozzarella fresca (1 bola escurrida y en trozos)
-
250
g de tomates (en cuartos y sin semillas)
lub 250 g de tomate troceado en conserva escurridos - 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
Montaje y horneado
- 200 g de queso emmental rallado
- 75 g de pepperoni en lonchas
- 50 g de champiñones laminados
- 50 g de pimiento verde cortado en aros
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1809 kJ / 433 kcal
- Białko
- 17.85 g
- Węglowodany
- 38.49 g
- Tłuszcz
- 23.06 g
- Błonnik
- 2.63 g
Alternatywne przepisy
Tamales Verdes
2 Std. 30 Min
Calzone margarita con huevo
2 Std. 50 Min
Pastelitos de manzana y canela
1h 40min
Pizzetas de carne con espárragos y huevo
1 Std. 30 Min
Panes de erizos
2 Std. 30 Min
Calzone con pimientos y chorizo
2h
Pizza diavola
2h 15min
Carbonara de espárragos y pasta
30min
Pizza cuatro estaciones
1 Std. 30 Min
Pizza caprichosa
2h 40min
Pizza cuatro quesos
1 Std. 30 Min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min