
Urządzenia i Akcesoria
蛤蜊巧達濃湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
蛤蜊高湯
-
水600 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
巧達濃湯
-
洋蔥 ,切塊80 克
-
紅蘿蔔 ,切塊40 克
-
培根 ,切丁40 克
-
奶油15 克
-
麵粉30 克
-
馬鈴薯 ,切小丁,約1 公分1 顆
-
鹽 ,(視個人口味調整)¼ - ½ 茶匙
-
鮮奶油40 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
397.5 kcal /
1663.1 kJ
Białko
28.2 g
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
34.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
1649.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛的餐桌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan