Pestiños andaluces

Pestiños andaluces

4.5 82 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
25 unidades

Składniki

Masa
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • tiras de piel de limón
    6
  • de anís en grano
    2 cucharadas
  • de vino manzanilla
    100 g
    100 g de vino blanco
  • de harina de repostería
    250 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • harina de repostería para espolvorear
  • de aceite de oliva virgen extra (para freír)
    300 g
Almíbar de miel
  • de miel
    200 g
  • de agua
    50 g
Terminación
  • de azúcar glas para espolvorear
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 123 kcal / 514 kJ
Białko 1.04 g
Tłuszcz 7.12 g
Węglowodany 13.69 g
Błonnik 0.35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...