Bolo cassata

Bolo cassata

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 doses

Składniki

Recheio
  • açúcar
    50 g
  • pistácio
    80 g
  • queijo ricota
    350 g
  • crème fraîche
    50 g
  • alperce cortado em cubos
    400 g
Bolo
  • ovos
    8
  • açúcar
    300 g
  • manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
    300 g
  • leite
    50 g
  • limão só a raspa
    1
  • farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar
    350 g
  • fermento p/ bolos
    1 c. chá de
  • Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 840.8 kcal / 3518 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 47.3 g
Węglowodany 88.4 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 25.9 g
Sód 162.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...