
Urządzenia i Akcesoria
Almofadinhas de bacalhau
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
40 unidades
Składniki
Recheio
-
salsa10 g
-
água800 g
-
bacalhau demolhado e desfiado200 g
-
azeite50 g
-
cebola50 g
-
alho1 dente de
-
farinha tipo 6540 g
-
manteiga10 g
-
Sal q.b. p/ temperar
Massa
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar250 g
-
manteiga cortada em pedaços110 g
-
sal1 c. chá de
-
cubos de gelo60 g
-
ovos2
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
77 kcal /
322.2 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
4.1 g
Węglowodany
5.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
412.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Da Bimby®
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia