Urządzenia i Akcesoria
Bolo Alasca
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz.
10 doses
Składniki
Gelado de ginja
-
água230 g
-
glucose25 g
-
açúcar210 g
-
ginjas congeladas500 g
-
sumo de laranja (½ unid. aprox.)10 g
Bolo de chocolate
-
açúcar250 g
-
manteiga250 g
-
ovos4
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços200 g
-
cointreau50 g
-
farinha tipo 55200 g
Merengue
-
água100 g
-
açúcar300 g
-
glucose25 g
-
claras de ovo4
-
sal1 pitada de
-
sumo de limão2 - 4 gotas de
-
cremor tártaro½ c. chá de
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
8 g
Kalorie
3130 kJ /
748 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
112 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panquecas em frasco
20 min
Tarte gelada de limão
8 godz.
Summer pudding
8 godz.
Bolo gelado
8 godz. 30 min
Macarons com creme de lavanda
5 godz. 20 min
Bolo mojito
45 min
Bolo de chocolate sem farinha
1 godz. 45 min
Quente e frio
8 godz.
Cheesecake de framboesa
4 godz. 20 min
Garibaldis
5 godz.
Bolo xadrez
1 godz. 40 min
Mousse de três chocolates
6 godz. 20 min