Urządzenia i Akcesoria
Garibaldis
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz.
10 doses
Składniki
Genoise
-
manteiga mais q.b. p/ untar100 g
-
açúcar200 g
-
ovos8
-
farinha tipo 55150 g
Recheio
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
claras de ovo6
-
açúcar150 g
-
manteiga250 g
-
gemas de ovo6
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços300 g
Cobertura
-
natas100 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
104.6 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
3624.8 kJ /
866.4 kcal
Tłuszcz
59.4 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
34.5 g
Węglowodany
70.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer pudding
8 godz.
Macarons com creme de lavanda
5 godz. 20 min
Alfajor
1 godz. 20 min
Bolo de chocolate
1 godz. 40 min
Pasta de açúcar
10 min
Telhas de cacau e amêndoas
13 godz.
Massa sablé de cacau
45 min
Bolo de ananás
2 godz.
Bolo xadrez
1 godz. 40 min
Bolo Alasca
8 godz.
Bolo de Baptizado
2 godz. 30 min
Bolo de chocolate e framboesa
4 godz. 20 min