Hambúrguer de atum com anchovas

Hambúrguer de atum com anchovas

3.5 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 unidades

Składniki

  • atum fresco cortado em cubos, semicongelado
    600 g
  • cebolo
    100 g
  • filetes de anchova, em óleo escorridos (4 unid. aprox.)
    20 g
  • pimenta rosa
    1 c. chá de
  • Azeite q.b. p/ untar
  • Manteiga q.b. p/ fritar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 85 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 256.4 kJ / 61.3 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...