Soufflé de atum

Soufflé de atum

3.3 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 doses

Składniki

Maionese
  • óleo
    250 g
  • ovo
    1
  • dente de alho
    1
  • vinagre de vinho branco
    10 g
  • mostarda
    1 c. chá de
  • molho inglês
    5 gotas de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Soufflé
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • espinafres descongelados, bem espremidos
    200 g
  • água
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • claras de ovo
    6
  • atum em lata escorrido
    125 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    30 g
  • leite
    100 g
  • pimenta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 709.1 kcal / 2967 kJ
Białko 18.2 g
Tłuszcz 67.5 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 1153 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...