"Bolo" salgado de abóbora e batata

"Bolo" salgado de abóbora e batata

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 doses

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    50 g
  • queijo Emmental cortado em pedaços
    100 g
  • queijo scarmoza fumado cortado em pedaços
    100 g
  • cebola cortada em fatias
    60 g
  • chalota cortada em fatias
    20 g
  • bacon em cubos
    80 g
  • azeite
    20 g
  • batata cortada em pedaços pequenos
    400 g
  • abóbora cortada em pedaços pequenos
    400 g
  • sal
    1 c. chá de
  • leite
    200 g
  • ovos
    2
  • manteiga s/ sal
    20 g
  • Pão ralado q.b. p/ polvilhar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 764.5 mg
Białko 20.4 g
Kalorie 1606.8 kJ / 384 kcal
Tłuszcz 25.2 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Węglowodany 20.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...