Fondue de abóbora com camarão
TM6 TM5 TM31

Fondue de abóbora com camarão

(Brak ocen)

Składniki

  • 4 abóboras Hokkaido pequenas (350-400 g cada) (ver dica)
  • 100 - 200 g maionese
  • 200 g queijo Emmental cortado em pedaços (2-3 cm)
  • 200 g queijo manchego cortado em pedaços (2-3 cm)
  • 200 g cebolo (spring onion), só a parte branca, cortado em pedaços
  • 1 pitada de pimenta preta
  • 20 camarões pequenos s/ casca
  • 1 c. chá de azeite p/ saltear

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
4167 kJ / 995.9 kcal
Białko
34.1 g
Węglowodany
67.5 g
Tłuszcz
69.1 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Błonnik
11.3 g
Sód
1105.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy