Vinho quente de romã, canela e clementina

Vinho quente de romã, canela e clementina

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 copos

Składniki

  • vinho tinto
    750 g
  • clementinas lavadas e cortadas ao meio (com pele)
    2
  • sementes de romã
    20 g
  • açúcar
    40 g
  • canela em pó
    2 c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 copo

Sód 4.1 mg
Białko 0.3 g
Kalorie 466.2 kJ / 111.4 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 10.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...