Wersje kompatybilne
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 42.3 g
- Tłuszcz
- 46.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.1 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 911.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Kaas uilen
Brak ocen
De wafels van de foor
3 godz.