Wersje kompatybilne
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 42.3 g
- Tłuszcz
- 46.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.1 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 911.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Maïsbrood en cheddar muffins
Değerlendirme yok
Champagne crème cake
Değerlendirme yok
Vegan pudding
15 min
Gestoomde Chinese groenten
Değerlendirme yok
Virgin passievrucht mojito
10min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1hod. 40min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Değerlendirme yok
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Değerlendirme yok
Tequila 'Refresher'
5 min
Roergebakken champignons
55min