Boules au chocolat et à la pistache Dubaï

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
22 morceaux

Składniki

  • 120 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
  • 60 g de dattes dénoyautées
  • 60 g de pâte filo râpée, grillée, pour le kataifi
  • 100 - 200 g de chocolat blanc cassé en morceaux (2 cm)
  • 90 g de pâte de pistache
  • 15 g de tahini
  • 150 g de chocolat fondant cassé en morceaux (2 cm)
  • 5 g d'huile de noix de coco
  • 5 g de paillettes comestibles dorées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Sód 26.7 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 601.3 kJ / 143.7 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...