Urządzenia i Akcesoria
薑香椰奶菠菜義大利麵
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
水1000 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti)150 克
-
薑油30 克
-
蘑菇 切片(約0.5公分)80 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)50 克
-
紅蔥頭 切塊(約2公分)20 克
-
椰奶80 克
-
菠菜 取葉,切段(約3公分)120 克
-
檸檬汁 (opcjonalnie) 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.8 g
Kalorie
2091.5 kJ /
500.4 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
素燴香菇
Brak ocen
山藥燴菇
25 min
純素義麵醬
Brak ocen
蠔油燜雙菇
2 godz. 20 min
當歸猴頭菇
Brak ocen
純素茄子瑪斯曼咖哩
Brak ocen
蘆筍花椰菜蘑菇飯
Brak ocen
麻辣櫛瓜麵
20 min
旋轉烤馬鈴薯塔
1 godz.
糖醋黃瓜片
5 min
糖醋青椒
25 min
炒花椰菜起司熱壓三明治
Brak ocen