
Urządzenia i Akcesoria
覆盆子泡芙佐榛果鮮奶油
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
16 個
Składniki
泡芙塔皮
-
水100 克
-
鹽1 小撮
-
奶油100 克
-
低筋麵粉150 克
-
蛋4 顆
-
覆盆子粉50 克
榛果糊
-
焦糖醬50 克
-
水10 克
-
去皮榛果50 克
-
麥芽糖10 克
內餡
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%) 冷藏500 克
-
冰糖粉50 克
-
香草糖1 茶匙
-
覆盆子50 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
174 kcal /
727 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
19.7 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Andrea義式魔法甜點
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan