Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
泡芙塔皮
- 100 克 水
- 1 小撮 鹽
- 100 克 奶油
- 150 克 低筋麵粉
- 4 顆 蛋
- 50 克 覆盆子粉
榛果糊
- 50 克 焦糖醬
- 10 克 水
- 50 克 去皮榛果
- 10 克 麥芽糖
內餡
- 500 克 鮮奶油,含脂量最低30%, 冷藏
- 50 克 冰糖粉
- 1 茶匙 香草糖
- 50 克 覆盆子
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 727 kJ / 174 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Błonnik
- 0.5 g