Urządzenia i Akcesoria
Polévka z růžičkové kapusty
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porcí
Składniki
-
50 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
100 gramů anglické slaniny na kousky
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky kmínu, mletého
-
400 gramů růžičkové kapusty
-
1000 gramů vody
-
2 kostky zeleninového bujónu2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty zeleninové, domácí
-
50 gramů másla
-
1 polévková lžíce hladká mouka
-
200 gramů smetany
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porcí
Białko
7.15 g
Kalorie
756 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
6.18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jíme podle sezóny
13 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Cuketová polévka se žampióny
30 min
Krémová květáková polévka
30 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Kedlubnová polévka
35 min
Špenátová polévka s vejci
35 min
Polévka z červené řepy
40 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Pórkový krém
40 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Cuketová krémová polévka
25 min