Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 100 gramů anglické slaniny, na kousky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- 400 gramů růžičkové kapusty
- 1000 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, zeleninové, domácí
lub 2 kostky zeleninového bujónu - 50 gramů másla
- 1 polévková lžíce hladké mouky
- 200 gramů smetany
- Wartości odżywcze
- na 6 porcí
- Kalorie
- 756 kJ / 180 kcal
- Białko
- 7.15 g
- Węglowodany
- 6.18 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krémová květáková polévka
30 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Pórkový krém
40 min
Eintopf se zelím a kroupami
1 godz.
Kedlubnová polévka
35 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40 min
Špenátová polévka s vejci
35 min
Polévka z červené řepy
40 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min