Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů pórku, na čtvrtky
- 50 gramů cibule
- 20 gramů másla
- 60 gramů čerstvého droždí rozdroleného
- 10 gramů hladké mouky
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 kostka zeleninového bujónu - ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 321 kJ / 77 kcal
- Białko
- 2.68 g
- Węglowodany
- 6.93 g
- Tłuszcz
- 4.38 g
- Błonnik
- 1.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátová polévka se smetanou
40min
Fazolková polévka
35min
Křenová polévka s bramborami
30min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Kmínová polévka s bramborami
30min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Drožďová pomazánka
15 Min
Houbová směs na rychlou polévku
10min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min