Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů pórku, na čtvrtky
- 50 gramů cibule
- 20 gramů másla
- 60 gramů čerstvého droždí rozdroleného
- 10 gramů hladké mouky
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 kostka zeleninového bujónu - ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 321 kJ / 77 kcal
- Białko
- 2.68 g
- Węglowodany
- 6.93 g
- Tłuszcz
- 4.38 g
- Błonnik
- 1.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 Min
Fazolková polévka
35 Min
Čočková polévka
1h 35min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Cibulová polévka
1h 10min
Zelňačka
25 Min
Chlebová polévka
25 Min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 Min
Kedlubnová polévka
35 Min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min
Kmínová polévka s bramborami
30 Min