Urządzenia i Akcesoria
Thunfisch-Pasteten aus dem Nester
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
8 Stück
Składniki
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Cornichons50 g
-
Thunfisch, in Öl abgetropft100 g
-
Toastbrot1 Scheibe
-
Kaffeerahm100 g
-
Tomatenpüree20 g
-
Ei1
-
Salz1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Wasser400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5.9 g
Kalorie
284 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beeren-Gelees
4 godz. 30 min
No-Bake-Tiramisu-Torte
7 godz. 30 min
Reispfanne mit Hähnchen und Pilzen
30 min
Limoncello-Torte
2 godz. 30 min
Gedämpfte Pesto-Rollen
1 godz. 15 min
Schnelles Vitello Tonnato
20 min
Mojito
5 min
Kürbis-Ketchup
3 godz. 30 min
Glutenfreies Faltenbrot
1 godz. 40 min
Quitten-Tarte
50 min
Gemüse-Leber-Kuchen
1 godz. 50 min
Kaffee-Trüffel
8 godz. 30 min