Bœuf mijoté aux poivrons à la hongroise

Bœuf mijoté aux poivrons à la hongroise

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 2 oignons en lamelles
  • 600 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon en lamelles de 1 cm
  • 2 c. à soupe de paprika
  • 1 c. à soupe de farine de blé complet
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de bœuf
  • 2 poivrons en lamelles
  • persil frais ciselé, pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 119.4 mg
Białko 47.8 g
Kalorie 3261 kJ / 779.4 kcal
Tłuszcz 30.3 g
Błonnik 39.1 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 106 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...