Urządzenia i Akcesoria
Carne em tiras salteada
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
20 g azeiteóleo20 g
-
20 g cebola roxa, em tirasdente de alho1
-
carne bovina em tiras (1 cm x 3-4 cm), secos com papel toalha250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
79.2 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
838.2 kJ /
200.4 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cake pops de chocolate
Brak ocen
Empanadas de carne - Argentina
1 godz. 50 min
Ovos recheados
Brak ocen
Esparguete preto com camarão agridoce
Brak ocen
Salada de repolho, maçã e cenoura
15 min
Bife com manteiga de ervas
2 godz. 15 min
Crepes de cenoura com molho de tomate
Brak ocen
Risoto de aspargos com crisp de Parma
30 min
Manteiga aerada
5 min
Carne louca
55 min
Queijadinha com goiabada
22 min
Cebolas recheadas com arroz e salsicha
Brak ocen