Cúpulas de gelatina de frutas

4.5 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 unidades

Składniki

  • 500 g de agua
  • 1 cucharadita de aceite de girasol
  • 100 g de frambuesas frescas
    100 g de arándanos frescos
  • 10 g de gelatina neutra en polvo (1 sobre)
  • 50 g de azúcar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 5.1 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 145.9 kJ / 34.9 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...