Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces (3 cm)60 gram
-
pecorino romano (opcjonalnie) in pieces (3 cm)30 g
-
onion30 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
150 g pancetta, in strips (1 cm)guanciale in strips (1 cm)150 g
-
pasta, dried, type spaghetti350 g
-
large egg1
-
egg yolks large4 - 5
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground fresh and coarse2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.7 g
Kalorie
2540 kJ /
607 kcal
Tłuszcz
27.5 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
63.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Caramel toffees
Brak ocen
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Triple Chocolate Muffins
1 godz.
Taco Seasoning
5 min
Mystery Soup
55 min
Bomboloni with Custard
3 godz. 30 min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 min
Lasagna Bolognese
3 godz.
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min