Urządzenia i Akcesoria
Aloha Carrot Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Cake
-
vegetable oil plus extra to grease100 g
-
all-purpose flour plus extra to dust200 g
-
carrots (approx. 3 medium), peeled, cut into pieces, plus extra, thinly sliced, to garnish170 g
-
sugar200 g
-
large eggs2
-
baking powder1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
225 g canned pineapple pieces, in juice, undrainedcanned crushed pineapple, in juice undrained225 g
Cream Cheese Frosting
-
cream cheese chilled, cut into 4 pieces85 g
-
unsalted butter room temperature30 g
-
2 - 3 tsp pineapple juicelemon juice2 - 3 tsp
-
icing sugar200 g
-
ground nutmeg¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
382.8 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1405.8 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Individual Pineapple Cheesecakes
3 godz. 50 min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 godz. 10 min
Piggy buns
2 godz.
Rustic bread
2 godz.
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies) Metric
1 godz. 20 min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1 godz. 30 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min