Focaccia art sin gluten

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 ración

Składniki

  • 90 g de aceite de oliva
  • 540 g de agua
  • 1 pellizco de azúcar
  • 20 g de levadura prensada fresca
    7 g de levadura de panadería deshidratada
  • 200 g de harina de arroz
  • 100 g de fécula de patata
  • 15 g de psyllium en polvo
  • 10 g de sal
  • 50 g de cebolla roja en rodajas
  • 50 g de pimiento amarillo en rodajas
  • 50 g de ramilletes de brócoli pequeños
  • 50 g de tomates cherry en mitades
  • 40 - 50 g de aceitunas negras
  • ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de hierbas provenzales secas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1041 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 1557.1 kJ / 372.2 kcal
Tłuszcz 17.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 49.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...