Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
6 porties

Składniki

  • sojasaus
    150 g
  • hete chili-olie
    10 g
  • honing
    20 g
  • eierdooiers
    8
  • boter in stukken gesneden
    125 g
  • water
    25 g
  • citroensap
    ½ afgestreken el
  • zout
    1 - 2 snuifjes
  • peper, vers gemalen
    1 snuifje
  • maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)
    6 sneetjes
  • verse peterselie blaadjes, (om te garneren)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 1750.5 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 1525 kJ / 364 kcal
Tłuszcz 25.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Węglowodany 26.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...