Urządzenia i Akcesoria
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
6 porties
Składniki
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1750.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1525 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Celebration of Colours
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Brak ocen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 min
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Brak ocen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 godz. 40 min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Vegan pudding
15 min
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Brak ocen
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 godz. 20 min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Brak ocen