Urządzenia i Akcesoria
Rijstschotel met appelen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porties
Składniki
-
witte korte korrel rijst, voor rijstpudding100 g
-
melk320 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten40 gram
-
zout1 snuifje
-
vanillesuiker½ tl
-
rum (opcjonalnie) naar smaak1 el
-
rozijnen (opcjonalnie) naar smaak1 el
-
zure appel geschild, zonder klokhuis, in stukken gesneden240 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker plus extra om te bestrooien30 gram
-
eieren2
-
citroen-zout pasta, zelfgemaakt (zie tip)½ tl
-
kaneel, gemalen (opcjonalnie)¼ tl
-
geschaafde amandelen40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
91.9 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1556.6 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
44.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Brak ocen
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 min
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Druiven en cava trifle
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
Lamsspiesjes
Brak ocen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Pico de Gallo
Brak ocen