Urządzenia i Akcesoria
Druiven en cava trifle
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 porties
Składniki
-
gelatineblaadjes5
Cava room
-
room, 35% vet koud (zie tip)300 g
-
poedersuiker30 g
-
mousserende witte wijn type Cava170 g
-
citroensap10 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers3
Gelei
-
water80 g
-
suiker70 g
-
Pacharan of andere sleep ruimlikeur130 g
Coulis van bramen en druiven
-
braambessen diepgevroren60 g
-
druiven70 g
-
suiker70 g
-
citroensap20 g
Meringue
-
eiwit1
-
mousserende witte wijn type Cava40 g
-
suiker100 g
Montage
-
lange vingers (boudoirs) in stukken6 - 8
-
druiven wit of rood (pitloos)190 g
-
braambessen vers of bevroren, ontdooid60 g
-
4 el gemengde granen, ontbijt, knapperigwafelrollen verkruimeld4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
44.1 mg
Białko
5 g
Kalorie
1799 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gestoomde broodjes
2 godz. 10 min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 godz.
Lactosevrije luikse wafels
Brak ocen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Brak ocen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Brak ocen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Portugees brood (Pão de água)
3 godz. 30 min
Pitabrood
2 godz.
Garnaalkroketten
Brak ocen
Koninginnenhapje
55 min